Manja slova Veća slova RSS
>

ODRŽANA PREZENTACIJA PUBLIKACIJE „OBRAZOVANJE ODRASLIH U CRNOJ GORI-ULOGA NEVLADINIH ORGANIZACIJA“

ODRŽANA PREZENTACIJA PUBLIKACIJE „OBRAZOVANJE ODRASLIH U CRNOJ GORI-ULOGA NEVLADINIH ORGANIZACIJA“
Datum objave: 28.11.2018 10:43 | Autor: Magdalena Jovanović

Ispis Štampaj stranicu


Magdalena Jovanović


U okviru manifestacije „XVII Dani obrazovanja i učenja odraslih“ koju organizuje Centar za stručno obrazovanje, 27.11.2018. godine, održana je prezentacija publikacije „Obrazovanje odraslih u Crnoj Gori-Uloga nevladinih organizacija“.

Publikacija „Obrazovanje odraslih u Crnoj Gori-Uloga nevladinih organizacija“ je jedan od rezultata projekta „EPALE Nacionalni servis podrške za Crnu Goru“, koji posredstvom Evropske Unije, kroz ERASMUS+program, realizuje Centar za stručno obrazovanje. Publikacija ima za cilj pružanje doprinosa EPALE sadržajima, jačanju saradnje vladinog i nevladinog sektora, promocije aktivnosti nevladinog sektora cjeloživotnog učenja i razvoja sistema obrazovanja odraslih.

Pozdravnu riječ i uvodne napomene je iznijela Magdalena Jovanović, samostalna savjetnica I u Centru za stručno obrazovanje, i jedna od autorki ove publikacije, zatim je Ljiljana Garić, rukovoditeljka Odjeljenja za obrazovanje odraslih u Centru za stručno obrazovanje, i jedna od autorki, kratkom prezentacijom predstavila sadržaj i strukturu publikacije, dok je Lidija Knežević, predstavnica Centra za razvoj nevladinih organizacija, i jedna od autorki ove publikacije, govorila o metodologiji izrade, istraživanju, nalazima i preporukama publikacije.

Prezentaciji Publikacije su prisustvovali predstavnici: Centra za stručno obrazovanje, Ministarstva rada i socijalnog staranja, Zavoda za zapošljavanje, Privredne komore, NVO sektora i drugi.