Manja slova Veća slova RSS
>

PREZENTACIJA AKTUELNOSTI U OBRZOVANJU ODRASLIH U CRNOJ GORI I PREDSTAVLJANJE PONUDE ORGANIZATORA OBRAZOVANJA ODRASLIH

PREZENTACIJA AKTUELNOSTI U OBRZOVANJU ODRASLIH U CRNOJ GORI I PREDSTAVLJANJE PONUDE ORGANIZATORA OBRAZOVANJA ODRASLIH
Datum objave: 14.10.2019 07:55 | Autor: Ljiljana Garić

Ispis Štampaj stranicu


Ljiljana Garić


11.10.2019. godine, u prostorijama Akademije znanja u Budvi, u okviru manifestacije „XVIII Dani obrazovanja i učenja odraslih“, održana je prezentacija aktuelnosti u obrazovanju odraslih u Crnoj Gori i predstavljene su ponude organizatora obrazovanja odraslih.

U uvodnom obraćanju Ljiljana Garić, rukovoditeljka Odjeljenja za obrazovanje odraslih i cjeloživotno učenje, je upoznala prisutne sa ciljevima koji se žele postići kroz realizaciju aktivnosti ovogodišnje manifestacije.
O organizaciji XVIII Dana obrazovanja i učenja odraslih, rasporedu aktivnosti i učešću organizatora obrazovanja odraslih govorila je Nerisa Redžematović, savjetnica u Odjeljenju za obrazovanje odraslih i cjeloživotno učenje. Predstavnik Evropskog pokreta u Crnoj Gori, Momčilo Radulović, je najavio aktivnosti projekta koji realizuju za promociju cjeloživotnog učenja u Crnoj Gori.
Nakon toga prezentaciju ustanove, aktivnosti i obarzovne ponude imali su licencirani organizatori obrazovanja odraslih: Fakultet za biznis i turizam u Budvi, JU Srednja pomorska škola Kotor, JU Srednja ekonomsko-ugostiteljska škola Bar, PU „Urban Protection Training Centar Montenegro“, Škola stranih jezika „Waves“.

Prezentaciji u Budvi su prisustvovali predstavnici: Centra za stručno obrazovanje, Evropskog pokreta u Crnoj Gori, Opštine Budva, Opštine Bar, Opštine Kotor, ZZZCG Herceg Novi, ZZZCG Bar, UPTC Montenegro, škola, FBT Budva, Škola stranih jezika „Waves“ i dr.