Мања слова Већа слова РСС
>

Одржан други састанак радне групе у оквиру ТО РЕГОС пројекта за развој регионално заснованог стандарда занимања из области туризма и угоститељства

Датум објаве: 06.11.2019 11:55 | Аутор: Душан Бошковић

Испис Штампај страницу


У оквиру регионалног пројекта ТО РЕГОС, који финансира Аустриан девелопмент агенцy, 1.11.2019. године, у просторијама Центра за стручно образовање, одржан је други национални састанак у циљу развоја регионално заснованог стандарда занимања из области туризма и угоститељства.

Радна група је радила на разради кључних послова и активности у оквиру дефинисаних група послова, у складу са важећом методологијом израде стандарда занимања.

Наставак рада је договорен за 8. новембар 2019. године.

Састанку су присуствовали релевантни представници привреде из наведене области (ХГ Будванска ривијера, „ЦентреВилле“ хотел, „Имање Књаз“, „Хилтон“ хотел), координатор за израду стандарда занимања испред Центра за стручно образовање - Душан Бошковић, координатор за усаглашавање стандарда занимања испред Центра за стручно образовање – Срђан Обрадовић и Пројецт Цоординатор Едуцатион фром Реформ Инитиативе оф Соутх Еастерн Еуропе/ЕРИ СЕЕ Сецретариат – Ивана Живадиновић.