Manja slova Veća slova RSS
>

Održan drugi sastanak radne grupe u okviru TO REGOS projekta za razvoj regionalno zasnovanog standarda zanimanja iz oblasti turizma i ugostiteljstva

Datum objave: 06.11.2019 11:55 | Autor: Dušan Bošković

Ispis Štampaj stranicu


U okviru regionalnog projekta TO REGOS, koji finansira Austrian development agency, 1.11.2019. godine, u prostorijama Centra za stručno obrazovanje, održan je drugi nacionalni sastanak u cilju razvoja regionalno zasnovanog standarda zanimanja iz oblasti turizma i ugostiteljstva.

Radna grupa je radila na razradi ključnih poslova i aktivnosti u okviru definisanih grupa poslova, u skladu sa važećom metodologijom izrade standarda zanimanja.

Nastavak rada je dogovoren za 8. novembar 2019. godine.

Sastanku su prisustvovali relevantni predstavnici privrede iz navedene oblasti (HG Budvanska rivijera, „CentreVille“ hotel, „Imanje Knjaz“, „Hilton“ hotel), koordinator za izradu standarda zanimanja ispred Centra za stručno obrazovanje - Dušan Bošković, koordinator za usaglašavanje standarda zanimanja ispred Centra za stručno obrazovanje – Srđan Obradović i Project Coordinator Education from Reform Initiative of South Eastern Europe/ERI SEE Secretariat – Ivana Živadinović.