Мања слова Већа слова РСС
>

ЕПАЛЕ вас награђује!!! Пошаљите свој примјер изврсности у области образовања одраслих, а најбољи ће бити награђен!

ЕПАЛЕ вас награђује!!! Пошаљите свој примјер изврсности у области образовања одраслих, а најбољи ће бити награђен!
Датум објаве: 27.04.2020 08:18 | Аутор: Гордана Бошковић

Испис Штампај страницу


ЕПАЛЕ тим Црне Горе, позива професионалаце у области учења одраслих, укључујући предсатвнике лиценцираних установа за образовање одраслих, наставни кадар и тренере, кадар за усмјеравање и подршку, истраживаче и чланове академске заједнице, као и креаторе политика у области образовања одраслих и др. да учествују у наградном конкурсу на тему “Најбоља пракса у области образовања одраслих”.

Да бисте могли учествовати у наградном конкурсу неопходно је да прво будете регистровани на ЕПАЛЕ платформи. Регистрација је веома једноставна и можете је извршити путем линка хттпс://епале.ец.еуропа.еу/хр/усер/регистер .

Након постављања вашег блога на ЕПАЛЕ (хттпс://епале.ец.еуропа.еу/ен/цонтент/епале_блог_пост у секцији Суггест а блог пост / Предложите објаву на блогу), пратећи смјернице из приложеног докумнета, који представља вашу студију случаја, као одраз најбоље праксе у образовању одраслих, неопходно је да линк постављеног блога посаљете на мејл адресу гордана.босковиц@цсо.гов.ме , како би исти био одобрен од стране ЕПАЛЕ Националне службе за подршку Црној Гори.

За све информације у вези наградног конкурса и реализације ЕПАЛЕ пројекта можете се обратити Гордани Бошковић, контакт особи за реализацију ЕПАЛЕ пројекта у Црној Гори, путем мејла гордана.босковиц@цсо.гов.ме или путем телефона 069 371 648.
Будите дио ЕПАЛЕ заједнице и дио европског тима који ради на јачању националних система образовања одраслих!

Срећно!