Мања слова Већа слова РСС
>

ОДРЖАН ДРУГИ САСТАНАК РАДНЕ ГРУПЕ У ОКВИРУ ТО РЕГОС ПРОЈЕКТА ЗА РАЗВОЈ РЕГИОНАЛНО ЗАСНОВАНОГ СТАНДАРДА ЗАНИМАЊА МОЛЕР ИЗ ОБЛАСТИ ГРАЂЕВИНАРСТВА И УРЕЂЕЊА ПРОСТОРА

ОДРЖАН ДРУГИ САСТАНАК РАДНЕ ГРУПЕ У ОКВИРУ ТО РЕГОС ПРОЈЕКТА ЗА РАЗВОЈ РЕГИОНАЛНО ЗАСНОВАНОГ  СТАНДАРДА ЗАНИМАЊА МОЛЕР ИЗ ОБЛАСТИ ГРАЂЕВИНАРСТВА И УРЕЂЕЊА ПРОСТОРА
Датум објаве: 27.04.2020 08:26 | Аутор: Срђан Обрадовић

Испис Штампај страницу


Срђан Обрадовић


У оквиру регионалног пројекта ТО РЕГОС, који финансира Аустриан девелопмент агенцy, 19.04.2020. године, путем апликације ЗООМ, одржан је други онлине национални састанак у циљу развоја регионално заснованог стандарда занимања Молер из области грађевинарства и уређења простора.

Срђан Обрадовић, координатор у Одјељењу за истраживање и развој квалификација у Центру за стручно образовање упознао је чланове радне групе са детаљима рада у вези израде регионалног стандарда занимања Молер из области грађевинарства и уређења простора. Радна група радила је на дефинисању кључних послова и активности у оквиру групе послова Анализа, планирање и организација рада, Припрема радног мјеста, Административни послови и Комерцијални послови. Радна група је поново проанализирала кључне послове и активности у оквиру групе послова Оперативни послови, и усагласила одређене недоумице. Наставак рада је договорен за 26.04.2020. године.

Састанку су присуствовали релевантни представници привреде из области грађевинарства, представник средње стручне школе из Подгорице, координатор за израду стандарда занимања испред Центра за стручно образовање – Срђан Обрадовић, руководилац Одјељења за истраживање и развој квалификација и национални координатор пројекта за образовање – Сандра Бркановић и директор сектора за образовање и квалитет и национални координатор пројекта за привреду, Младен Перазић.