Мања слова Већа слова РСС
>

ОДРЖАН ДРУГИ САСТАНАК РАДНЕ ГРУПЕ У ОКВИРУ ТО РЕГОС ПРОЈЕКТА ЗА РАЗВОЈ РЕГИОНАЛНО ЗАСНОВАНОГ СТАНДАРДА ЗАНИМАЊА МОНТЕР СУВЕ ГРАДЊЕ ИЗ ОБЛАСТИ ГРАЂЕВИНАРСТВА И УРЕЂЕЊА ПРОСТОРА

ОДРЖАН ДРУГИ САСТАНАК РАДНЕ ГРУПЕ У ОКВИРУ ТО РЕГОС ПРОЈЕКТА ЗА РАЗВОЈ РЕГИОНАЛНО ЗАСНОВАНОГ  СТАНДАРДА ЗАНИМАЊА МОНТЕР СУВЕ ГРАДЊЕ ИЗ ОБЛАСТИ ГРАЂЕВИНАРСТВА И УРЕЂЕЊА ПРОСТОРА
Датум објаве: 28.05.2020 11:45 | Аутор: Срђан Обрадовић

Испис Штампај страницу


Срдјан Обрадовић


У оквиру регионалног пројекта ТО РЕГОС, који финансира Аустриан девелопмент агенцy, 27.05.2020. године, у просторијама Центра за стручно образовање, одржан је други национални састанак у циљу развоја регионално заснованог стандарда занимања Монтер суве градње из области грађевинарства и уређења простора.

Чланове радне групе је поздравио је господин Младен Перазић, директор сектора за образовање и квалитет у Привредној Комори Црне Горе.

Срђан Обрадовић, координатор у Одјељењу за истраживање и развој квалификација у Центру за стручно образовање упознао је чланове радне групе са детаљима данашњег рада у вези израде регионалног стандарда занимања Монтер суве градње из области грађевинарства и уређења простора. Радна група радила је на дефинисању кључних послова и активности у оквиру групе послова Анализа, планирање и организација рада и Припрема радног места. Радна група је поново проанализирала кључне послове и активности у оквиру групе послова Оперативни послови, и усагласила одређене недоумице. Наставак рада је договорен за 29.05.2020. године.

Састанку су присуствовали релевантни представници привреде из области грађевинарства, представник средње стручне школе из Подгорице и координатор за израду стандарда занимања испред Центра за стручно образовање, Срђан Обрадовић.