Manja slova Veća slova RSS
>

Održan drugi sastanak radne grupe u okviru TO REGOS projekta za razvoj regionalno zasnovanog standarda zanimanja Keramičar iz oblasti Građevinarstva i uređenja prostora

Održan drugi sastanak radne grupe u okviru TO REGOS projekta za razvoj regionalno zasnovanog standarda zanimanja Keramičar  iz oblasti Građevinarstva i uređenja prostora
Datum objave: 09.10.2020 09:02 | Autor: Srđan Obradović

Ispis Štampaj stranicu


Srđan Obradović


U okviru regionalnog projekta TO REGOS, koji finansira Austrian development agency, 06.i 08.10.2020. godine, u prostorijama Centra za stručno obrazovanje i putem aplikacije „Zoom“, održan je drugi nacionalni sastanak u cilju razvoja regionalno zasnovanog standarda zanimanja Keramičar iz oblasti Građevinarstva i uređenja prostora.

Srđan Obradović, koordinator u Odjeljenju za istraživanje i razvoj kvalifikacija, u Centru za stručno obrazovanje upoznao je članove radne grupe sa detaljima današnjeg rada u vezi izrade regionalnog standarda zanimanja Keramičar iz oblasti Građevinarstva i uređenja prostora. Radna grupa je razmatrala sugestije članova radne grupe i usklađivala formulacije aktivnosti kod ključnih poslova/ Operativni poslovi za standard zanimanja Keramičar. Radna grupa je radila na definisanju ključnih poslova i aktivnosti u okviru grupe poslova Analiza, planiranje i organizacija rada i Priprema radnog mesta.

Sastanku su prisustvovali relevantni predstavnici privrede iz oblasti građevinarstva, predstavnici srednje stručne škole iz Podgorice i koordinator za izradu standarda zanimanja ispred Centra za stručno obrazovanje, Srđan Obradović.