Мања слова Већа слова РСС
>

Конференција „Образовање одраслих и пандемија“

Конференција  „Образовање одраслих и пандемија“
Датум објаве: 25.06.2021 08:53 | Аутор: Љиљана Гарић

Испис Штампај страницу


Од 23. до 25.06.2021. године се у организацији ДВВ Интернационала за регију Кавказа и Југоисточне Европе и ДВВ Интернатионала – Уреда за Босну и Херцеговину, у хотелу „Мареа“, у Неуму одржава конференција „Образовање одраслих и пандемија“.

Конференцију је отворила Маја Аврамовска, регионална директорица ДВВ Интернационала за регију Кавказа и Југоисточне Европе, а поздравне говоре, имали су и: Алмин Хоповац, министар образовања, науке, културе и спорта Унско-санског кантона, Ружица Микулић, министрица образовања, знаности, културе и шпорта Жупаније Западнохерцеговачке, Арман Бешлија, министар за образовање, науку, културу и спорт Босанско-подрињског кантона Горажде и др Емир Авдагић, директор ДВВ Интернатионал – Уреда за Босну и Херцеговину.

Конференција се бави питањима пандемије коронавируса и образовања одраслих, затим андрагошким огледима у доба пандемије: алтернације и алтернативе у образовању одраслих, као и одговорима кључних актера у образовању одраслих у Босни и Херцеговини на пандемију коронавируса.

Представница Центра за стручно образовање је била Љиљана Гарић, руководитељка Одјељења за образовање одраслих и цјеложивотно учење, која је и учествовала у панел дискусији: Пандемија коронавируса и образовање одраслих.