Мања слова Већа слова РСС
>

Информација о Економској олимпијади за заинтересоване економске школе у Црној Гори

Датум објаве: 09.07.2021 11:15 | Аутор: Сандра Бркановић

Испис Штампај страницу


Информишемо све школе у којима се реализују образовни програми из области економије да ће се Економска олимпијада одржати у периоду од 26. јула до 01. августа 2021. године, онлине. Ове године ће 46 земаља учествовати на званичном такмичењу. Црна Гора је позвана да учествује као посматрач, па молимо све заинтересоване наставнике и директоре школа да се региструју путем линка: хттпс://ецолyмп.орг/обсервер_апплицатион. Регистрација је једноставна, треба само уписати неколико реченица. Пријављивањем за посматрача, добијате прилику да посјетите све онлине догађаје и предавања са Олимпијаде, као и да учествујете на специјалним састанцима на којима ће се формирати национални тим.

Такође, отворене су и пријаве за ИЕО 2021 Отворена стаза - споредно такмичење отворено за све који желе да се придруже. Такмичење ће бити базирано на истим задацима као на правој ИЕО и одржаваће се истих датума.
С обзиром да планирамо да формирамо национални тим у Црној Гори наредних година, ово би могла бити добра прилика за потенцијалне учеснике да тестирају своје знање и забаве се.

Линк за пријаве: хттпс://аиртабле.цом/схруНИПФЛЛ1qQхппП

Више детаља можете добити на: хттпс://ецолyмп.орг/опентрацк

Напомена: Такмичење Опет Трацк (Отворена стаза) није званично такмичење. Учесници Опен Трацк такмичења не сматрају се учесницима главне ИЕО (Економске олимпијаде). Овај пројекат је осмишљен само у сврхе образовања и забаве, као помоћ такмичарима да унаприједе своја знања из економије, стекну нова искуства и упознају истомишљенике.