Manja slova Veća slova RSS
>

Informacija o Ekonomskoj olimpijadi za zainteresovane ekonomske škole u Crnoj Gori

Datum objave: 09.07.2021 11:15 | Autor: Sandra Brkanović

Ispis Štampaj stranicu


Informišemo sve škole u kojima se realizuju obrazovni programi iz oblasti ekonomije da će se Ekonomska olimpijada održati u periodu od 26. jula do 01. avgusta 2021. godine, online. Ove godine će 46 zemalja učestvovati na zvaničnom takmičenju. Crna Gora je pozvana da učestvuje kao posmatrač, pa molimo sve zainteresovane nastavnike i direktore škola da se registruju putem linka: https://ecolymp.org/observer_application. Registracija je jednostavna, treba samo upisati nekoliko rečenica. Prijavljivanjem za posmatrača, dobijate priliku da posjetite sve online događaje i predavanja sa Olimpijade, kao i da učestvujete na specijalnim sastancima na kojima će se formirati nacionalni tim.

Takođe, otvorene su i prijave za IEO 2021 Otvorena staza - sporedno takmičenje otvoreno za sve koji žele da se pridruže. Takmičenje će biti bazirano na istim zadacima kao na pravoj IEO i održavaće se istih datuma.
S obzirom da planiramo da formiramo nacionalni tim u Crnoj Gori narednih godina, ovo bi mogla biti dobra prilika za potencijalne učesnike da testiraju svoje znanje i zabave se.

Link za prijave: https://airtable.com/shruNIPFLL1qQhppP

Više detalja možete dobiti na: https://ecolymp.org/opentrack

Napomena: Takmičenje Opet Track (Otvorena staza) nije zvanično takmičenje. Učesnici Open Track takmičenja ne smatraju se učesnicima glavne IEO (Ekonomske olimpijade). Ovaj projekat je osmišljen samo u svrhe obrazovanja i zabave, kao pomoć takmičarima da unaprijede svoja znanja iz ekonomije, steknu nova iskustva i upoznaju istomišljenike.